Bridgemate Global

Bridgemate app

Functies en voordelen

De Bridgemate app is een persoonlijke toevoeging voor uw bestaande Bridgemate Pro of Bridgemate II systemen. Door de app te gebruiken tijdens of direct na het bridgen te gebruiken kunt u uw persoonlijke scores zien, uw gidsbriefje raadplegen, de actuele stand bekijken of de scores met spelverdelingen bekijken van de sepllen die u zojuist heeft gespeeld. Wedstrijdleiders kunnen het evenement in de app volgen en wedstrijdleideroproepen ontvangen, ongeacht of ze meespelen.

 

 

Persoonlijk score overzicht

Zie live de scores die op de Bridgemate zijn ingevoerd. De start wordt ook getoond en percentages worden continu bijgewerkt.

 

 

 

Stand

Stand wordt regelematig bijgwerkt gedurenden het evenement. Zodra het evenement klaar is, wordt de eindstand getoond.

 

 

Scores van je tegenstanders

Bekijk de resultaten van je tegenstanders op de spellen die je hebt gespeeld. Een volledig overzicht van contracten met starts wordt weergegeven.

 

 

Spelverdelingen

Als er spelverdelingen beschikbaar zijn in het Bridgemate systeem, worden deze getoond in de Bridgemate app. Een overzicht vna maakbare contracten gebaseerd op double-dummy analyse, wordt ook getoond.

 

 

Analyseer uw spel

Speel uw spel opnieuw en analyseer de beste speelwijze gebruik makend van de in-app analysator. Door gebruik te maken van double-dmmy analyse toont de app hoe elke kaart die u speelt uw resultaat zal beïnvloeden.

 

Lees een voorbeeld(in het engels) van de double dummy analyse in de Bridgemate app. Voorbeeld geleverd door The Bidding Box, Pinecrest, Florida.

 

 

Gidsbriefje

Met de Bridgemate app is uw persoonlijke gidsbriefje altijd beschikbaar tijdens het evenement. U kunt zien welke tegenstanders u nog krijgt en aan welke tafel u speelt, net als u kunt zien of een stilzit heeft.

 

 

Wedstrijdleider functies

Het gebruik van de Bridgemate app helpt de wedstrijdleider om het evenement te monitoren. Ook kan de wedstrijdleider oproepen ontvangen op hun telefoon met een een notificatie en alle spellen bekijken (allen voor niet mee spelende WL) en alle standen en posities van spelers gedurende het evenement.

 

Voor meer informatie over de Wedstrijdleiderfuncites bekijk hoofdstuk 4 van de handleiding voor clubs, klik hier om te downloaden.

Voor spelers

Lees hoe u de Bridgemate app

installeertop uw smartphone.

Lees meer ›

Voor clubs en WL

Lees hier over hoe u een Bridgemate app account aanmaakt voor uw club.

Lees meer ›

Support en FAQ

Krijg support en vind

antwoorden op uw vragen.

  Lees meer ›