Bridgemate Global

Bridgemate app

Information voor clubs

 

Upload uw club evenementen naar de Bridgemate app

De Bridgemate app biedt uw spelers live updates voor de persoonlijke scorekaart, de tussenstand en de scores van andere spelers op een spel. Als club beslist u welke informatie beschikbaar is tijdens het evenement en welke informatie pas beschikbaar wordt na afloop. Schakel de Bridgemate app vandaag in en uw spelers biedt uw spelers een geheel nieuwe ervaring. Clubs kunnen ook wedstrijdleiders toewijzen, welke de voortgang van het evenemnt kunnen volgen en WL-oproepen kunnen ontvangen op hun telefoon.

Voorwaarden

Voordat uw club evenementen in de Bridgemate app kan publiceren, moet u controleren of aan de volgende voorwaarden is voldaan.

1. Nieuwste versie van Bridgemate Control Software geïnstalleerd


Minimaal versie 3.2.1 van Bridgemate Control Software geinstalleerd op de computer. Wij adviseren minimaal versie 3.6.10. Controleer of u de laatste versie heeft op de Downloads pagina.

2. Een stabiele snelle internet verbinding is beschikbaar.


Omdat de clubcomputer continu data verstuurt naar de Bridgemate app server is een betrouwbare snelle internet verbinding essentieel.

3. Spelers worden geidentificieerd door unieke spelernummers.

Een unieek spelernummer voor elke speler is benodigd voor het idetenficeren van spelers binnen uw club. Zonder deze nummers kan de app de relevantie informatie niet verbinden met een specifieke spler.
 

 

 

Procedure

Als aan alle voorwarden is voldaan, kost het slechts enkele minuten om de Bridgemate app te activeren voor uw club. In het kort zijn dit de stappen die u moet nemen.

1. Activeer uw Bridgemate app club account

Log hier in met het klant en servicenummer van uw club, kies dan Bridgemate app , lees de voorwaarden en activeer via deze pagina. Mocht u een foutmelding krijgen of het kalnt en servicenummer van uw club niet weten, neem dan contact met ons op.

2. Stel het app gedrag in Controleer de gegevens die reeds zijn ingevuld en geef aan welke gegevens u wilt tonen in de app.
3. Configureer app Configure app settings in Bridgemate Control Software

Stel de Bridgemate club account code in BCS in om uw club de gegevens te laten uploaden.

4. Upload uw evenementen naar de Bridgemate app

Uploads nar de Bridgemate app starten nu automatisch bij elk nieuw evenement wat u start. U kan evenementen uit het verleden handmatige uploaden.

De Bridgemate app handleiding voor clubs legt gedetailleerd uit hoe u bovenstaande stappen kan uitvoeren.

 

Kosteloos

Clubs kunnen gratis de Bridgemate app activeren en er zijn geen kosten verbonden aan het publiseren van evenement in de Bridgemate app.

 

Hulp nodig?

Het activeren van een Bridgemate club account en het instellen van het gedrag van de Bridgeamte app voor uw club is eenvoudig. Raadpleeg de Bridgemate app handleiding voor clubs voor meer informatie over het activeren en instellen. Mocht u nog vragen of ondersteuning nodig hebben, bezoek onderstaande pagina's voor meer informatie of neem contact met ons op als uw vraag niet betantwoord is.

 

Veelgestelde vragen (FAQ)
Een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden helpen u mogelijk.

Ga naar de faq voor clubs ›

Bridgemate support center

Verschillende aspecten van de app zijn tot in detail uitgelegd in artikelen in het support center.
Ga naar het support center ›

Contact

Als u nog steeds vragen heeft neem dan contact met ons op.
Ga naar de contact pagina ›